dimecres, 24 de febrer del 2010

Matinal motorista a Castelló 2008

Font de la notícia: acicastello

Matinal Motorista a Castelló, amb un dia esplèndid i una organització impecable, ahir diumenge 6 d’abril es va celebrar la XIII Matinal Motorista.

Aquesta festa popular, organitzada pel Moto Club de Vva. de Castellón, va aplegar una gran quantitat de motos i motoristes dels pobles de la rodalia de Castelló per retre homenatge al món de la moto. Tot i celebrar-se, en la mateixa data, la primera carrera del Mundial de Superbike al circuit Ricardo Tormo de Xest, els organitzadors d’aquesta matinal estan molt satisfets per la gran assistència de seguidors i públic. Es calcula una participació d’uns 730 motoristes arribats de diferents llocs del país, els quals van gaudir d’un magnífic dia de sol, festa i emoció.

La concentració motorista va crear expectació als carrers de Castelló, sobretot per aquells que va passar la caravana motorista. També cal dir que aquesta matinal potser siga una de les més importants que se celebra anualment a la Ribera, un acte que enguany arribà a la seua XIIIa. edició.

Des d’acicastello volem donar l’enhorabona al Motoclub i ..., a per més !!.

Equip de redacció.


Piqueu damunt del títol per a veure la galeria fotogràfica

Matinal motorista a Castelló



1 comentari:

  1. El dia 08-05-2010., a les 11'15.., sobre el pont "Du Montblanch".., a la ciutat de Ginebra (Suïssa)
    Catalunya presenta devant l'ONU.., reclamació del maltracte, incumpliment de drets fomanetals..., els "moteros"., en van fer costat l'any 2009 a Brussel.les.

    ResponElimina